Seus d'Esplai

ESPLAIS VALENCIANS

Esplai Natura

L’Esplai Natura es troba al Barri Sant Francesc de Manises, a la seu de la fundació “Movimiento Ciudadano”. Compta amb un entorn idíl·lic i envejable per a la realització d’activitats a l’aire lliure en contacte amb la natura, ja que es troba al costat d’un dels últims boscos de la zona.

Som una seu preocupada pel seu entorn, i per a treballar cap als nostres objectius ho fem a través d’activitats conjuntes o en grups d’edat de 5 a 8 anys, de 9 a 11 i d’11 endavant.

Actualment, podem acollir un grup de 40 xiquets i xiquetes, i encara queden places! El preu anual per a participar és només de 50 euros i oferim descomptes per a famílies que porten germans.

Ens podeu trobar al Facebook i a l’Instagram, Esplai Natura i @EsplaiNatura, respectivament. El nostre correu de contacte és esplainatura@gmail.com.

Esplai Tabalet

L’Esplai Tabalet s’ubica a Mislata, al Centre Jove del Mercat (Carrer Major, 36), un dels esplais públics municipals que ens cedeix l’ajuntament durant els dissabtes d’Esplai. Aquest municipi es caracteritza per una enorme diversitat cultural que tractem de treballar en la nostra seu des d’una perspectiva intercultural i inclusiva. A més de comptar amb tota una sèrie de recursos com la Casa de la Dona o la Casa de la Cultura, molt properes a la nostra ubicació habitual. 

Acollim xiquets i xiquetes entre 6 i 15 anys, a més d’oferir formació a voluntàries menors d’edat (a partir dels 16 anys) interessades en la nosta tasca educativa, a les que anomenem “premonitores”. Distribuim a aquests xiquets i xiquetes entre tres grups d’edat (sempre que tenim els mitjans humans necessaris): menuts (entre 6 i 9 anys), mitjans (entre 10 i 12 anys) i adolescents (entre 13 i 15 anys). 

Actualment tenim la capacitat d’acollir a un grup de 30 xiquets i xiquetes, i encara tenim places! El preu anual per a participar és només de 40€ i oferim descomptes per a famílies que apunten germans.

Ens podeu trobar al Facebook i a l’Instagram, Esplai Tabalet i @EsplaiTabalet, respectivament. El nostre correu de contacte és esplais.mislata@gmail.com.

Esplai Somriure

L’Esplai Somriure és un dels dos esplais de Quart de Poblet. Està situat en el carrer per als vianants Roger de Flor n. 7, prop de la parada de metro Salt de l’Aigua. Disposem de quatre espais interiors molt bé delimitats: una sala de ball, una sala envidrada, un despatx i la sala central.

Somriure va ser un dels primers esplais que es van fundar l’any 2005. Durant tots aquests anys, el nostre objectiu sempre ha sigut educar en valors als xiquets i xiquetes de la zona, en el temps lliure i a través del joc i la diversió.

La quota del nostre esplai és de 40 euros per curs, amb opció de fraccionar els pagaments. A més, existeix un descompte per germans, quedant un preu de 75 euros per tots dos germans o germanes.

Actualment, el grup de xiquets i xiquetes de l’esplai Somriure comprén edats de 8 a 12 anys. A més, comptem amb altres destinataris directes molt importants, les seues famílies, a les quals considerem part fonamental dins del projecte i que tractem d’implicar en cada activitat.

Finalment, tenim l’equip de monitors i monitores el qual actualment és de 5 (2 titulades, 2 en pràctiques i 1 voluntària).

Si estàs interessada en el nostre esplai, pots contactar amb nosaltres a través de les nostres xarxes socials (Facebook i Instagram com Esplai Somriure) o a través del nostre correu electrònic (esplaisomriure@gmail.com).

Esplai Sambori

L’Esplai Sambori és un dels dos esplais de Quart de Poblet. Es troba en l’avinguda Ramón i Cajal n. 13, en el barri de la Cebollera de Quart de Poblet, just al costat del camp de futbol. El nostre local, recentment inaugurat, és ampli i disposa de 4 sales multiusos i una sala principal amb cuina i un xicotet escenari.

L’Esplai Sambori porta en funcionament des de l’any 2013, quan un grup de monitores ho van obrir com a projecte del seu curs de MTL (monitora de temps lliure) . Des de llavors, hem estat treballant per educar en el temps lliure i aportar els valors de l’associació als xiquets i xiquetes del barri. El preu del nostre esplai és de 40 euros per cada curs, amb possibilitat de pagament fraccionat. A més, tenim descompte de germans, sent el preu conjunt de 75 euros per curs. Les places disponibles actualment són de 20 aproximadament.

El grup de xiquets i xiquetes de l’esplai sambori comprén edats d’entre 8 a 11 anys i l’equip de monitores actualment és de 5 persones. Si estes interessada en el nostre esplai pots contactar amb nosaltres a través de les nostres xarxes socials (Facebook i Instagram : Esplai Sambori) o a través del nostre mail (esplaisambori@gmail.com)